Cici’s
Zwijmelen op Zaterdag

Zwijmelen op Zaterdag 1

Het is oktober dus dat betekend aan het einde van de maand Halloween🎃. Een aantal jaar geleden ben ik samen met mijn zusje Marie-Louise naar Walibi Halloween fright night geweest. In één van de wachtrijen die zooó lang waren werd dit nummer gedraaid van Usher. Zodra ik dit nummer hoor denk ik daar gelijk daaraan terug. Ik ben ook benieuwd of Marie-Louise dit nummer nog kan herinneren.

De haunted house’s waren echt super en ik vond het vooral leuk dat mijn zusje achterna werd gezeten door Chucky. Alice in horrorland was ook super spooky, maar het einde dat ik door een donkere tunnel heen moest vond ik doodeng. Ik hoop in de toekomst daar weer eens naar toe te gaan en ik hoop eigenlijk dat Marie-Louise dan ook weer gezellig mee gaat.

Soms luister je een nummer en je krijgt direct een bepaald gevoel of gedachte erbij. Dat is met deze nieuwe nummer van Maroon 5 dus ook het geval. Bij de eerste zin had ik mijn gedachten bij Tessa die wij al 3 jaar moeten missen. In tegenstelling van de muziek die op haar crematie werd gedraaid kreeg ik juist bij dit nummer een warm en fijn gevoel. Er kwamen allemaal fijne en leuke herinneringen naar boven. Ik weet zeker dat zij dit nummer ook super gevonden zou hebben 💖.

Één van mijn favoriete bands is toch wel zeker Queen🖤 en is ook tevens 1 van de weinige bands waarvan ik bijna al hun muziek leuk vind. Ik was bijna 2 toen Freddy Mercury overleed op 24 november 1991. Mede doordat dit ook één van mijn moeder haar favoriete bands is ben ik met deze muziek opgegroeid en nu zie ik bij mijn zoontje van 7 precies hetzelfde terug. Hij heeft in zijn muziek lijst ook een paar nummers van Queen in zijn Spotify lijst staan. Wij zijn zelfs al rockend op Bohemian Rhapsody het jaar 2019 in gegaan, omdat hij net als vele jaren nummer 1 is in de top 2000

Keep Yourself Alive is toch wel een van mijn favoriete nummer van hun. Het nummer staat tevens in mijn work-out lijstje voor in de sportschool dus als ik vol gas wil gaan zet ik deze op 🤣.

Dit is mijn eerste inbreng van zwijmelen op zaterdag ik hoop dat er vele nog mogen volgen 😊😊.

Wil je nog verder zwijmelen op zaterdag kijk dan bij ❤Melody

17 Comments

 • Melody

  Nou joh, helemaal top…. allereerst natuurlijk heel fijn dat je ook meedoet met deze blog-uitdaging. Nieuwe deelnemers zijn altijd van harte welkom, zeker als bij een langlopende uitdaging bloggers na verloop van tijd afhaakten.

  Mooi inkijkje in je leven op deze manier en je beschrijft het heel beeldend dus het kost me geen moeite eea voor te stellen.

  Hoop dat je veel plezier beleeft aan het meedoen bij deze uitdaging en kunt genieten van het ontdekken van muziek dat je nog niet kent of ontdekken van bloggers die of in jouw muzieksmaak mee gaan of juist helemaal niet…

  Knuffel en fijn weekend ook voor P & Q

  X

  • Cici

   Dank je wel ☺️ natuurlijk is het mooi om iemand tegen te komen die mee zou gaan in mijn muziek smaak. Of dat ik juist een liedje hoor die ik misschien nog niet kent of juist helemaal vergeten bent.
   Ik hoop een leuke en gezellige tijd te krijgen met deze uitdaging en hopelijk leuke bloggers te ontmoeten die ook een passie hebben voor muziek.

   Dikke knuffel terug van ons 4en💋

  • Cici

   Ha die Karel..

   Ja dat klopt al moet ik zeggen dat die liedje van maroon 5 wel leuke en mooie herinneringen omhoog haalt van wat ik met Tessa hebt beleeft.

   Queen is ook echt mijn favoriete❤️

   Fijne avond groetjes

 • Karel

  ja dat las ik al
  weet niet wie Tessa was 🙁 , maar goede en mooie herinneringen , bij zo’n stuk muziek zijn heel mooi

  Queen staat niet voor niets al zo lang boven aan in de top 2000 🙂

  • Cici

   Tessa was een goede vriendin van mij ze had een spierziekte genaamd sma. Naast dat wij goede vrienden waren kwam ik daar dagelijks 2 x op de dag om persoonlijke verzorging te doen bij haar. Wij hadden een bijzondere band misschien dat ik ooit over haar gaat schrijven..

   Queen staat niet alleen boven aan maar staat ook 25x in de top 2000. En staat op de 3de plek van de meeste noteringen. Op de 2de plek staat The Rolling Stones en op nummer 1 staat The Beatles.

 • Karel

  ja die Queen is denk ik wel 1 van de grootste alle tijden

  spijt me te horen van je beste vriendin
  maar dan denk ik dat de verzorging je haar gaf , die hele bijzondere band , onderschrijft
  ja als je , je wil uiten , kan het van je afschrijven een middel zijn

  • Cici

   Queen is zeker 1 van de grootste idd. Ik denk dat het ook wel zo blijft maar goed kan geen toekomst kijken natuurlijk.

   Er is nog zoveel muziek van Freddy Mercury die wij nog nooit hebben gehoord maar langzamerhand krijgen wij die wel te horen. Afgelopen maand is er nog een nummer uitgebracht van hem.

 • Marie-louise

  Hey zus,, en of ik dat nog weet in Walibi hahaha.. Ja wie weet ooit nog weer naar Halloween in Walibi als mijn hart dat aan kan 😱hahah…

  Mooi geschreven😘 en mooie liedjes…

 • Joanne

  Ik kom hier via de link bij Melody. Een moordwijf, maar dat weet je vast wel.
  Wat leuk om je blog te ontdekken. Ik ga je volgen. En welkom bij het zwijmelen. Een heerlijke rubriek. Ik geniet er elke week van. Bij sommige liedjes borrelt vaak een verhaal op. Soms ontroerend, soms hilarisch.

  Ik wens je veel plezier en hoop je regelmatig tegen te komen.
  Prachtige muziek heb je uitgekozen. Toepasselijk bij je verhalen. Genoten!

  Liefs Joanne

  • Cici

   Jaaa dat weet ik❤ Dank je wel dat je mij gaat volgen😊
   Ik had jou inbreng ook gezien een van de mooier nummers van Kensington.
   Ja deze rubriek volgde ik al een tijdje bij Melody en nu ik mijn eigen blog heb kan ik gezellig mee doen.

   Wij komen elkaar vast nog wel tegen en mijn volg heb je ook😉
   Liefs

 • Dwarsbongel

  Hoi, leuk dat je meedoet! Ik zie en hoor bij jou ook muziek die aan mijn aandacht ontsnapt was, maar dat vind ik het leuke van deze groep. Iedereen heeft een eigen smaak en kent andere muziek, al was het alleen al door alle verschillende leeftijden. Zo maak je kennis met andere en vaak mooie muziek!
  Je hebt muziek gekozen die ik zeker kan waarderen!

  • Cici

   Hoi..

   Dank je wel ☺️ fijn om te horen.
   Ik ben ook benieuwd naar wat voor soorten muziek ik ga ontdekken. Dat is ook zo leuk aan deze uitdaging iedereen heeft zijn eigen smaak en natuurlijk speelt verschillende leeftijden ook mee.
   Ik hoop veel luisteren plezier uit te halen 😊

krabbel gezellig mee

%d bloggers liken dit: