Cici’s
Zwijmelen op Zaterdag

Z.O.Z Aha

 

Voor mijn eerste inbreng van Zwijmelen op Zaterdag van 2020 is het nummer van Lucas & Steve – Perfect  

Video afspelen

 

Nou denk je vast misschien als je het nummer nog niet hebt beluisterd hebt of misschien ook wel.  Wat heeft de titel van de post Aha hier mee te maken. Nou de melodie die je hoort komt oorspronkelijk uit de nummer van Aha – Take on me  

Maar deze twee heren zijn niet de enige die deze melodie hebben gebruikt. 6 jaar geleden deden Pitbull en Christina Aguilera het ook met hun nummer feel this moment.

Ondanks dat deze 2 nummers ook leuk zijn vind ik het origineel ook wel fijn om te horen en dan vooral het unplugged versie van hun. Als je die luistert ervaar je hun nummer heel anders als het originele versie. Aha – take on me wordt vaak beschouwd als een foute hit waardoor hij vaak in de lijsten wel te vinden zal zijn.

Nou is dit maar voorbeeld want er zijn natuurlijk vele nummers en artiesten die een melodie of juist de tekst nemen uit een bestaand liedje, want de gezegde luid niets voor niets beter goed gejat dan slecht bedacht.

Als jullie een voorbeeld van een nummers hebben die meerder keren is gebruikt voor de melodie of de tekst mag je dat in krabbel zetten onder deze post.

Hier onder vind je de 2 versie van Aha – Take on me 

Zin om verder te zwijmelen kijk dan bij Melody en alle andere zwijmellaars ❤ 

Video afspelen
Video afspelen

10 Comments

krabbel gezellig mee

%d bloggers liken dit: