Cici’s
Zwijmelen op Zaterdag

Tijd

Vannacht gaat de klok een uur terug en zitten wij weer in de wintertijd. Dus vind ik het wel leuk om deze zwijmelen op Zaterdag in teken van tijd  te doen. 

Het eerste nummer is van Cher want ja vannacht word de tijd natuurlijk terug gedraaid. Maar zou je als je het zou kunnen toch terug in de tijd willen natuurlijk gebeurt alles met een reden. Ik zou het wel fijn vinden om terug te gaan al was het maar voor 1 minuut dat ik met een dierbare kon praten.

Tweede nummer is van Freddie Mercury afkomstig uit zijn solo carrière en dit nummer komt uit 1986, 3 jaar voordat ik op de wereld kwam😂.  Dit nummer is gemaakt voor de musical Time, maar er zijn echter 2 versies van dit nummer. 20 juni 2019 is deze versie in première gegaan na jaren zoektocht van Dave Clark (goede vriend en producent van dit nummer).

Het laaste en derde nummer is van Imagine Dragons, één van mijn favoriete bands en de songtekst vind ik geweldig, met name het refrein stukje:

It’s time to begin, isn’t it?
I get a little bit bigger but then I’ll admit
I’m just the same as I was
Now don’t you understand
I’m never changing who I am

❤❤❤

 

Voor meer zwijmelen op Zaterdag kijk dan bij Melody❤

10 Comments

 • AnneMarie

  Heel toepasselijke muziek. Freddie Mercury bezorgt me altijd rillingen over de rug. Zo jammer dat hij niet meer leeft. Cher klinkt heerlijk. De derde ken ik niet maar heb ik ook met plezier naae geluisterd.

  • Cici

   Dank je wel.. Ja dat gevoel heb ik ook altijd met hem. Ja idd jammer dat hij niet meer leeft al was ik nog maar 2 jaar toen hij overleed. Dankzij mijn moeder zijn muziek ontdekt. Jaaa Cher is ook geweldig vooral deze nummer. Zij was tevens ook een van mijn moeder favoriete artiesten. Fijn dat je met plezier naar imagine dragons hebt geluisterd 🤗🤗

   Fijne avond

 • Melody

  Goedemorgen meissie, mooie bijdrages weer en passend bij het verhaal dat je erbij zette.
  En ja tijd… jij bent niet de enige die wel ff een minuutje terug zou willen om iemand te spreken/ knuffelen of wat ook maar.. dat herkent iedereen wel.
  Dank je wel weer voor je bijdrages.

 • Dwarsbongel

  Ja, Cincia, de klok een uur terug – ik heb al voorgesteld om dat elke nacht te doen zodat je elke morgen een uur langer kunt blijven liggen. Maar dat mag ik toch al, als ik dat wil… 😉
  Het verlangen om nog even met iemand te kunnen praten, of alleen maar even bij te zijn, dat heeft bijna iedereen denk ik wel. Ik tenminste wel, en niet met één persoon.
  Cher doet nog steeds mee, die was al 40 toen dat nummer van Freddie uitkwam, en ik heb van hem nog nooit iets gehoord dat ik slecht vond. De naam Imagine Dragons ken de ik wel, maar kon er zo geen muziek bij herinneren – misschien van ná mijn meest actieve periode van muziek luisteren. Maar wel goed!

  • Cici

   Ja dat is wel een idee.. Jammer dat het niet mogelijk is in onze gezinsleven.😂 Ja ik denk dat iedereen wel voor terug wilt in de tijd. Ja topper die vrouw ik denk dat de meeste vrouwen jaloers zijn op haar. Ja ik kom ook weinig nummers van hem tegen die niet mooi zijn. Maar hij heeft ook uniek stemgeluid, ik heb ooit een filmpje gezien van Nos waarbij zijn stemgeluid werd uit gelegd.

   Hierbij de link van het filmpje:

   https://youtu.be/6t7j6u3m68k

   Imagine dragon komen geregeld in de top 40 voor een van de mooiere nummers vind Demons. Misschien dat je die kent

   Fijne avond groetjes

krabbel gezellig mee

%d bloggers liken dit: