Cici’s
Zwijmelen op Zaterdag

Lang leven de liefde

Afgelopen Vrijdag waren Pascal en ik uitgenodigd voor een bruiloft van mijn werk. Locatie was echt prachtig en het feest natuurlijk ook. Pascal en ik krijgen geregeld de vraag wanneer wij het huwelijksbootje in gaan stappen. Van mij mag het wel maar Pascal daarin  tegen blijft bij zijn antwoord ooit.

Dus ach wie weet ooit inderdaad ik wacht het rustig af en zie wel wat het er gaat gebeuren. Opzicht zou ik zelf Pascal ook natuurlijk kunnen vragen. Maar ik hou toch liever van het ouderwetse manier dat een de man de vrouw vraagt.

Ik hoef geen grote bruiloft maar wel een bruiloft met de mensen waar wij om geven. Ik speel in mijn hoofd zo vaak af hoe ik het zou willen en wat voor muziek ik graag zou willen draaien. Aangezien Pascal en mij muziek smaken zo ver uit elkaar liggen kan dat nog wel zeer interessant worden haha.

Eigenlijk is het wel vreemd dat mensen zo’n nadruk leggen dat het wel een keer tijd word voor ons om te gaan trouwen. Net alsof er een tijdslimiet op staat. Het is ook de nieuwsgierigheid van de mens zelf natuurlijk. Maar soms is het ook goed om zulke vragen niet aan mensen te stellen vind ik persoonlijk. 

Mocht het toch ooit gebeuren  zou dit mijn persoonlijke top 3 zijn  bijvoorbeeld als openingsdans.   

Voor meer zwijmelen op Zaterdag kijk gerust bij Melody❤

6 Comments

 • Karel

  mogge Cincia
  dus jullie begonnen het weekend met een feessie , altijd een goed begin , toch
  perfect zal de liefde volgens mij ook nooit zijn
  maar als die echt is , overleefd het alle stormen 🙂
  jij wilt ouderwets gevraagd worden of je wilt trouwen hihi
  maar de partner blijft tegen een ieder zeggen ” ooit ”
  dus denk ik dat het wel eens ouderwets lang kan gaan duren 🙂
  de muziek keuze , ja is goed zo ver als ik als muziekbarbaar kan beoordelen 🙂
  fijne week wens ik jullie
  groetjes , Karel

  • Cici

   Morgen Karel,

   Het was een weekend vol feestjes maar wij hebben het weer overleefd 😅 Ja ik heb zo’n gevoel dat ooit heel lang gaat worden nou ja wij zien het wel😂

   Wij ga vandaag jouw dierenpark bezoeken..

   Jij ook een fijne week toch gewenst
   Groetjes

 • Melody

  tja ehhhh….. J en ik zijn in december (zoals je weet) 36 jaar getrouwd…. ik heb nooit een huwelijksaanzoek gehad noch gedaan… dus pin je daar maar niet op vast 🙂 want P is net als B & J…

  Veeeeeel plezier vandaag en van de lego afblijven he!!

  • Cici

   Hahah nee ik pin mij er ook niet teveel op vast😂😂

   Dank je wel.. Wij konden makkelijk van de lego afblijven.. Zoonlief wou nog over een hekje klimmen aangezien andere kinderen dat natuurlijk ook deden… Maar deze mama vond het geen goed idee

 • Dwarsbongel

  Ja, beetje late reactie, ik heb vorige week maar één keer teruggekeken bij Melody…
  Mooie muziek voor de openingsdans, denk ik, maar ik ben zelf geen danser.
  Wij hadden ook niet precies dezelfde muziekkeuze toen we trouwden, maar we hebben gekozen wat we over en weer allebei mooi vonden, voor bij de plechtigheid in het gemeentehuis.
  Ik weet niet hoe jullie situatie is, maar het is wel beter om dingen goed te regelen, voor als er iets onvoorziens gebeurt. Dat hoeft niet persé trouwen te zijn.

  • Cici

   Dank je wel, nou mijn vriend is ook geen danser dus openingsdans zal er dan toch niet komen 😂. Dat klopt dat moeten wij nog doen idd nou de bal ligt meer bij mijn wederhelft.🙈

krabbel gezellig mee

%d bloggers liken dit: