Cici’s
Fotografie,  Persoonlijk

“Tied” te kort

Het is al een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog heb gepost.😅😅. De afgelopen weken waren vrij hectisch en met name op het werk wegens uitvallende collega’s. Ik was net lekker weer in het ritme van het werken gekomen, nadat ik zelf een tijd uit de running was ivm. galblaas problemen. Het stressniveau was en is nog steeds erg hoog op werk en ik heb de afgelopen weken veel extra uren gewerkt en misschien zelfs wel te veel, ach wel lekker voor mijn bankrekening met oog op de Decembermaand. Hopelijk deze week weer mijn eigen rooster zonder teveel aanpassingen en heb ik hopelijk wat meer tijd. 

Pascal en ik hebben 2 weken geleden het sporten weer wat meer opgepakt. Want ook dit is meer stil komen te liggen wegens mijn galblaasproblemen en het herstel van de operatie daaraan. Ik moest mij zelf er wel tegen zetten want tijdens mijn uitval periode is de begeleidster die ons hielp naar een andere sportschool gegaan. Wij hebben nu een man als nieuwe begeleider gekregen en niet dat hij slecht is, maar ik had inmiddels wel een band met haar opgebouwd. Ik moet nu mijzelf weer openstellen voor een nieuwe persoon en dat vind ik in mijn gedachten best wel lastig. Inmiddels heb ik al wat lessen van hem bijgewoond en ben ik met flinke spierpijn terug in huis gekomen hahaha.

Over 17 dagen ben ik jarig en 8 dagen erna is mijn grote deugniet jarig, waarvan wij inmiddels al een perfect kinderfeestje hebben gevonden en het pakket ook al binnen hebben gekregen. Hij gaat samen met 7 andere kinderen op missie als spion waar ze samen als een groep het grote mysterie op hotel Mooizicht moeten oplossen. 

Aangezien ik einde van het maand uhmuhm 30 wordt en ik een poosje geleden op Facebook een fotoshoot tegen kwam voor volwassen vrouwen die een cake smash doen, leek dit mij ook super leuk om te doen. Wel zonder taart, want ik vind dat toch een beetje te veel van het goede. Dus afgelopen zaterdag samen met mijn nichtje het bos in geweest om mooie foto’s te maken. Mijn nichtje heeft ook de passie voor fotografie en is nog veel handiger met de camera dan ik. Hieronder zie je een alvast een sneakpreview van mijn fotoshoot🤣🤣 De rest van de foto’s zie je pas op de dag dat ik jarig bent😊

Ook mocht ik een paar leuke foto’s van haar maken. Die je hiernaast ziet en als je er op klikt naar meer foto’s komt.

 

Even een kleine update van deze kant en ik hoop echt dat ik weer wat meer tijd kan vinden om te bloggen.

Liefs Cincia

9 Comments

krabbel gezellig mee

%d bloggers liken dit: