Cici’s
Dierentuin,  Fotografie

Safari bricks Burger Zoo

Gisteren zijn Pascal, Quinn en ik samen met vrienden van ons naar Burgers Zoo geweest. In mijn afgelopen bezoek bij Burgers Zoo zag ik dat in de herfstvakantie er daar lego beelden zouden zijn. Quinn is dol op lego en is het enige speelgoed waar hij mee speelt, dus dat dit een geslaagd uitje voor hem zou zijn wist ik wel zeker. Dus spraken D. en ik een datum af om met Quinn en onze wederhelften daar naar toe te gaan

om 08:00 zaten Pascal en ik in de auto richting Emmen om D. & B. op te halen daarna hebben wij Quinn gehaald bij mijn moeder waar hij 2 nachtjes had geslapen. Vol met vrolijke energie ging Quinn mee en was al druk aan het praten met zijn gezelschap op de achterbank. 10:20 komen wij aan bij Burgers Zoo en het is al duidelijk te zien dat de herfstvakantie is begonnen en de parkeerplaats staat goed vol. Eenmaal binnen begint onze tocht en wij beginnen bij de Pinguïns D. en ik maken onze camera’s gereed voor de eerste foto’s ook Quinn doet gezellig met ons mee met een oude telefoon van Pascal.

Al gauw komen wij het eerste lego beeld tegen Quinn rent vol vreugde er naar toe en maakt tig foto’s. Al snel zie ik hem om zich heen kijken opzoek naar meer beelden. Echt oog voor de dieren heeft hij natuurlijk niet hij heeft maar 1 ding in zijn hoofd en dat is lego. Hij bestudeerd de bordjes bij de beelden goed en komt mij en de rest vertellen hoelang ze daar mee bezig zijn geweest. Hij vind de beelden vrij snel zelf en roept D. en mij er ook bij voor foto’s te maken.

 

Een van de weinige dieren die Quinn mooi vind zijn de olifanten. Hier blijft hij dan ook rustig staan en probeert zoveel mogelijk plaatjes te schiet van de 2 dames. Quinn roept mij er ook bij en wijst mij aan waar ze zijn.

Deze foto is door Quinn gemaakt

De volgende dier wat Quinn graag wilt zien zijn de haaien en wij geven aan dat hij ze krijgt te zien, maar dat wij eerst een rondje verder lopen. Om de zoveel tijd vraagt hij wanneer wij naar de haaien gaan en dat is de spanningsboog voor Quinn. Ik weet zolang wij nog niet in de buurt van de haaien zijn dat zal hij dit vragen. Ik leg onze gezelschap uit dat Quinn dit blijft doen en spreek met hun af dat wij blijven antwoorden dat wij vanzelf bij de haaien komen. De overige spanningsbogen vallen redelijk mee bij Quinn en dit komt ook dat hij zelf nu foto’s kan maken en hier dan ook druk mee bezig is. Het loopt tegen etenstijd, maar wij zijn ook vlak bij de haaien die Quinn heel graag wil zien. Dus ik vraag aan hem wat hij eerst wil gaan doen: eten of naar de haaien en ik was verbaasd over zijn antwoord, want ik had verwacht dat haaien zou zeggen maar koos toch om eerst te gaan eten.

Na een hapje eten lopen wij direct door naar de Ocean om de haaien te zoeken. Quinn kijkt zijn ogen uit met wat hij allemaal ziet en probeert ook foto’s te maken van de vissen. Ik zelf probeer ook plaatjes te schieten van de vissen, maar ze blijven lastig te fotograferen. De clown visjes laten zich duidelijk zien en ik probeer daar een mooie foto van te maken. Quinn wil dat ook graag en had niet zoveel geduld om te wachten tot mama klaar was met als gevolg dat de telefoon kwam te vallen en het beeld zwaar beschadigd was. Nou hadden wij al rekening er mee gehouden dat dit kon gebeuren. Quinn werd eventjes boos omdat hij dacht dat wij boos op hem zouden worden maar Pascal en ik waren dat niet en de telefoon was bij warm niet meer goed te gebruiken vandaar dat wij hem ook mee gaven.  

Het weer was prima te doen die dag en wij hebben het allemaal naar onze zin gehad ondanks dat Pascal en B niet zoveel met fotograferen hebben. Maar genoeg Pokemon’s en raids op het park waren en hebben hun 2 ook prima vermaakt. Foto’s maken lukte mij dit keer beter dan bij het vorige bezoek aan Burgers Zoo. Wij hebben niet alles kunnen zien, maar het was voor die dag genoeg en besloten op tijd te vertrekken voor de drukte aan die ook het park gaan verlaten.

Onderstaande foto van de lego gorilla kom je in de foto album van Quinn met 27 foto’s
en de foto van de tijger kom je in mijn foto aldum met 156 foto’s.

10 Comments

krabbel gezellig mee

%d bloggers liken dit: